Přejít k hlavnímu obsahu

WinX MediaTrans 8

Martin Kučera 07.10.2024
info ikonka
Zdroj: Chip

WinX MediaTrans je užitečný software, který nabízí nejjednodušší způsob přenosu fotografií, videí a hudby mezi iPhonem, iPadem a počítačem i bez použití iTunes. Plná verze - Chip 11/2024.

Pokud hledáte program na snadný přenos fotografií a videa z počítače do iPhonu, zkuste MediaTrans. Nikdy už nebudete chtít používat jiného správce multimedií.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

WinX MediaTrans je užitečný software, který nabízí nejjednodušší způsob komunikace a přenos dat mezi iPhonem a počítačem. Klíčovou funkcí programu je možnost obousměrného rychlého přenosu médií po USB kabelu mezi počítačem a iOS zařízeními bez potřeby instalace iTunes či znalosti Apple ID. Program podporuje různé formáty souborů a umožňuje snadno přenášet hudbu, videa, fotografie, e-knihy, podcasty a další obsah. Kromě toho dokáže odstraňovat DRM ochranu z obsahu zakoupeného přes iTunes, což umožňuje přehrávání těchto souborů i na ne–Apple zařízeních. V oblasti správy hudby umožňuje WinX MediaTrans vytvářet, upravovat a mazat playlisty, stejně jako editovat metadata písní (název, interpret, album). Velkou výhodou oproti iTunes je také podpora přenosu ne–iTunes hudby a možnost pracovat s různými formáty zvukových a video souborů. Navíc program dokáže zmenšovat velikost videí až o 50 % bez ztráty kvality. Další zajímavou funkcí je možnost použít iPhone jako USB flash disk, což je skvělé pro uživatele, kteří potřebují přenášet jiné typy souborů, jako jsou dokumenty. Další informace najdete na produktové stránce, v on-line nápovědě výrobce a ve videu na YouTube, nebo viderecenzi.

Plnou verzi programu WinX MediaTrans 8 v ceně 800 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení, ovšem bez nároku na technickou podporu a aktualizace. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce listopadu 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 7-11 (64 bit)
www.winxdvd.com

Ihned po spuštění se aplikace WinX MediaTrans automaticky propojí s iPhonem či iPadem připojeným k počítači a rovnou vám nabídne funkce na přenos fotek, hudby a videí nebo použití vašeho mobilního zařízení jako přenosného úložiště (funkce »Flash Drive«). Přenos souborů pak probíhá jednoduše přetažením myší z Průzkumníku Windows.

Každá z funkcí na přenos dat mezi pamětí mobilního zařízení a počítačem pracuje ve vlastním okně, kde se například dozvíte, jaký podíl kapacity interního úložiště mobilního zařízení zabírají fotky, hudba či filmy. Program WinX MediaTrans navíc zajistí konverzi hudby a videa do potřebných formátů. Po přidání hudby a videa pomocí tlačítek »Add Music« nebo »Add Video« je ještě třeba spustit konverzi tlačítkem »Sync«.

V možnostech nastavení, vyvolaných tlačítkem »Settings«, lze změnit výchozí složky pro synchronizaci fotek, hudby a videí s počítačem a rovněž ovládat předvolby konverze multimediálních souborů, které nejsou ve formátech podporovaných v operačním systému iOS.

Nyní používáme iPhone/iPad jako fotoaparát, videorekordér, přehrávač hudby atd. Příliš mnoho fotografií a filmů/hudebních videí vás ale dostane pouze do situace, kdy se objeví hlášení „Není k dispozici dostatečné úložiště iPhonu/iCloudu“. Zde se tedy nabízí přenos souborů do počítače. Tento mobilní průvodce nabízí podrobné návody na přenos médií, alternativu iTunes, chyby/tipy pro iPhone a iOS a nejnovější zprávy o Apple iOS 18, macOS Sequoia, novém iPhone 16. Pokud hledáte alternativu k iTunes, která je rychlejší, stabilnější a jednodušší na použití, WinX MediaTrans je ideální volbou. Umožňuje snadno spravovat vaše iOS zařízení na Windows počítačích, bez nutnosti složité synchronizace přes iTunes. Program nabízí širokou škálu funkcí včetně zálohování a přenosu médií, správy hudebních souborů, konverze videí a odstranění DRM. Kromě videí a fotografií můžete spravovat i další soubory, jako jsou iBooky, vyzváněcí tóny, zvukové nahrávky a další soubory. Při používání WinX MediaTrans nebude vyžadovat připojení k internetu ani přihlášení k účtu iTunes a jeho používání. Díky tomu budete mít větší pohodlí, když budete potřebovat extrahovat data ze zařízení iOS do počítače.

Všechny plné verze na Chip DVD 11/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme