Přejít k hlavnímu obsahu

WonderFox Video Watermark 3

Martin Kučera 08.09.2024
info ikonka
Zdroj: Chip

Video Watermark vám umožní přidávat do vašich videí chytré vodoznaky, což je efektivní způsob, jak ochránit vaše díla před neautorizovaným použitím. Plná verze - Chip 10/2024.

Pokud chcete zabránit neoprávněnému použití vašich videí publikovaných na internetu, přidejte do nich dynamický vodoznak, který nelze snadno odstranit.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

WonderFox Video Watermark 3 je software zaměřený na ochranu autorských práv a personalizaci videí prostřednictvím vodoznaků. Tento program umožňuje snadné přidávání textových a obrazových vodoznaků do videí a nabízí několik užitečných funkcí, které jej odlišují od jiných podobných nástrojů na trhu. Software je navržen tak, aby byl jednoduchý na používání, s přehledným a intuitivním grafickým rozhraním. Uživatelé mohou snadno přidávat text, obrázky nebo loga jako vodoznaky, a to vše pomocí myši a funkce drag&drop. Protože existují programy, které vodoznaky z videa dokážou zpětně retušovat, je v nástroji WonderFox Video Watermark extra silná vychytávka s možností tvorby dynamického efektu. To znamená, že se vodoznak v průběhu přehrávání videa mění. Může to být změna umístění, posouváním, průhledností apod. Funkce "Add Key" umožňuje flexibilní nastavení parametrů na časové ose, čímž je možné vytvořit různé efekty přechodu a animace pro vodoznaky. Můžete vytvářet různé druhy dynamických efektů vodoznaků, například rolovací titulek, rotující ikonu atd. Nezapomeňte, že při vkládání vodoznaků dochází ke kompletnímu překódování videa, což značně zatěžuje hardware počítače a je časově náročné. Proto mnozí uživatelé ocení funkce hromadného zpracování, což znamená, že lze přidávat vodoznaky do více videí najednou. Například je možné si připravit více úloh do fronty a pak vše nechat počítat přes noc. WonderFox Video Watermark je navržen tak, aby byl přístupný i pro méně zkušené uživatele. S intuitivním rozhraním a jednoduchými funkcemi je vhodný pro širokou škálu uživatelů, od amatérských tvůrců videí až po profesionály.

Plnou verzi programu WonderFox Video Watermark 3 v ceně 1 200 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce října 2024.

Plná verze | On-line registrace | AJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.videoconverterfactory.com

WonderFox Video Watermark je navržen tak, aby byl jednoduchý na používání, s přehledným a intuitivním grafickým rozhraním. Uživatelé mohou snadno přidávat text, obrázky nebo loga jako vodoznaky, a to vše pomocí myši a funkce drag&drop.

Funkce Add Key umožňuje flexibilní nastavení parametrů na časové ose, čímž je možné vytvořit různé efekty přechodu a animace pro vodoznaky. Můžete vytvářet různé druhy dynamických efektů vodoznaků, například rolovací titulek, rotující ikonu atd.

Kromě přidávání vodoznaků umožňuje WonderFox Video Watermark také základní úpravy videí, jako je nastavení jasu, kontrastu, barevné rovnováhy a aplikace speciálních efektů (starý film, mozaika, rozmazání, šum, reliéf).

Kromě přidávání vodoznaků umožňuje WonderFox Video Watermark také základní úpravy videí, jako je nastavení jasu, kontrastu, barevné rovnováhy a aplikace speciálních efektů (starý film, mozaika, rozmazání, šum, reliéf). Tato funkce poskytuje další vrstvu přizpůsobení pro tvorbu vizuálně přitažlivých videí. Program umožňuje uživatelům vytvářet a ukládat vlastní vodoznakové knihovny, což je užitečné pro rychlý přístup k často používaným vodoznakům. Pomocí funkce "Add Key" můžete vytvořit efektní přechody vodoznaků, například fade-in nebo fade-out efekt, čímž můžete dodat vašemu videu profesionální vzhled. Díky různým možnostem přizpůsobení vodoznaků a podpory pro různé video formáty je tento software velmi flexibilní. Umožňuje nejen ochranu obsahu, ale také přidání estetických prvků a efektů, čímž zvyšuje kvalitu a vizuální atraktivitu videí. Program podporuje širokou škálu video formátů včetně AVI, MPEG, WMV, MP4, MKV, 3GP, RM, FLV a SWF.

Všechny plné verze na Chip DVD 10/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme