Přejít k hlavnímu obsahu

FlashBoot Pro 3.3

Martin Kučera 20.08.2024
info ikonka
Zdroj: Array

Nástroj FlashBoot vám umožní přenést kompletní obsah disku počítače, včetně instalace Windows, aplikací i uživatelských nastavení, do nového stroje. Plná verze - Chip 09/2024.

Pořídli jste si větší a rychlejší disk nebo rovnou celý počítač? Ukážeme vám, jak si ušetřit čas s reinstalací Windows a přenosem nastavení i dat.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Program FlashBoot umí vytvořit klon instalace operačního systému Windows, včetně dalších instalovaných aplikací a uživatelských nastavení i dat, na externím pevném disku či USB flash disku. Z něj pak můžete nastartovat počítač a všechna tato data do něj přenést. Scénáře použití programu FlashBoot mohou být různé. FlashBoot vám může posloužit typicky při instalaci nového disku, když například měníte starý HDD za moderní SSD, nebo při přenosu kompletního obsahu ze současného počítače do nového stroje – třeba i s kompletně odlišnou hardwarovou výbavou. FlashBoot přitom podporuje jak integraci ovladačů hardwaru, tak si přímo v sobě nese připravené ovladače pro dlouhou řadu běžného hardwaru. Díky funkcím pro vytvoření kompletní kopie obsahu počítače se disk vytvořený v programu FlashBoot hodí také jako záloha pro případ havárie nebo třeba úspěšného virového či ransomwarového útoku. V tištěném Chipu jsme připravili rozsáhlý popis programu.

Roční plnou verzi programu FlashBoot Pro 3.3 v ceně 700 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních omezení včetně aktualizací, ovšem bez nároku na technickou podporu. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce září 2024.

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.prime-expert.com

Abyste mohli začít používat funkce programu FlashBoot, musíte mít ke svému počítači připojen USB flash disk nebo externí pevný disk, se kterým bude aplikace následně pracovat. Hlavní funkce programu jsou ve výchozím okně rozděleny do čtyř okruhů.

Obvyklým úkolem programu FlashBoot bude vytvoření bootovacího USB flash disku s instalačními daty operačního systému Windows. Za tímto účelem použijte funkci „OS installer → USB“ a v dalším kroku zvolte, kterou verzi Windows a jakým způsobem chcete instalovat.

S funkcí „Full OS → USB“ můžete vytvořit bootovací klon vašeho počítače na USB flash disku, použitelný v jakémkoli jiném stroji, bez ohledu na jeho hardware a operační systém. Tato funkce je podporována jen pod operačními systémy 8, 10 a 11.

Další užitečnou funkcí programu FlashBoot je vytváření bootovacích kopií, tedy kompletních klonů, obsahu počítačů s operačními systémy Windows 8, 10 a 11. Když si tímto způsobem zkopírujete obsah počítače na USB flash disk, nebo externí pevný disk, budete mít následně svůj počítač k dispozici na kterémkoli stroji, ke kterému disk vytvořený v programu FlashBoot připojíte. Ani na cestách se tedy nemusíte obejít bez svých oblíbených aplikací nebo her.

Všechny plné verze na Chip DVD 09/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme