Přejít k hlavnímu obsahu

Všestranné zabezpečení: Bezpečnostní průvodce Chipu

Pavel Trousil 17.06.2024
info ikonka
Zdroj: Getty images

Konkrétní bezpečnostní tipy jsou důležité, ale ještě důležitější je strategie. Tu totiž můžete použít vždy a tím se ubránit i před novými hrozbami. Bezpečnostní audit Chipu vysvětluje aktuální bezpečnostní koncepty a jejich pozadí.

Chip 07/2024: Nejdůležitější věc, kterou byste si měli uvědomit v souvislosti se zabezpečením, je, že musíte pravidelně investovat do své ochrany čas. Jednodušší odpověď pro vás bohužel nemáme. Co vám však můžeme nabídnout v článku v Chipu 7/2024, jsou bezpečnostní koncepty a základní informace, které můžete využít k tomu, abyste se chránili prakticky všude. 

Můžete tak bez problémů reagovat na změny, například při uvedení nových zařízení do provozu nebo při přechodu na nový systém cloudového úložiště. Náš bezpečnostní audit je rozdělen do pěti kontrolních bodů. Jedná se o důležitá bezpečnostní témata, která byste měli pravidelně prověřovat. Pro každý kontrolní bod existují tři úrovně, které doporučujeme: První úroveň jsou povinné prvky, tj. ochrana, kterou by měl mít opravdu každý. Druhá úroveň obsahuje rozumná doplňková opatření a třetí úroveň jsou profesionální tipy. Ty jsou sice užitečné, ale pro nezkušené uživatele mohou být poněkud složité a časově náročné. Více v Chipu 7/2024.

Další témata Chipu 07/2024
 


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme