Přejít k hlavnímu obsahu

Photo Editor Pro 8

Martin Kučera 13.06.2024
info ikonka
Zdroj: Chip

Aplikace Photo Editor upraví vaše snímky tak, že vám pomůže vybrat a odstranit nežádoucí objekty a automaticky nebo pod vaším dohledem vylepšit fotografie. Plná verze - Chip 07/2024.

Pokud potřebujete jednoduchý program na úpravu obrázků, můžete zkusit editor fotografií se základními funkcemi a českým prostředím.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

SoftOrbits Photo Editor dokáže provádět základní úpravy fotografií i vyspělejší retuše. Dokáže pracovat i v automatickém režimu, kdy vyhodnotí parametry fotografie a úpravy zvolí podle vlastních algoritmů. Můžete provést mnoho akcí, které snímek doostří, srovnají jej s horizontem nebo odstraní nežádoucí rušivé prvky. Ať už je to náhodná kolemjdoucí osoba, visící drát nebo jen nechtěný stín. Nežádoucí objekty odstraníte na pár kliknutí. Photo Editor zdokonaluje retušovací funkce chytrého výběru a maskování a ty vám umožní odstranit nežádoucí objekty nebo celé pozadí a snímek vyčistit bez vad a rušivých prvků. Editor je také vybaven základní sadou nástrojů pro úpravu fotografií. Pomocí těchto jednoduchých nástrojů můžete automaticky opravovat drobné nedokonalosti a korigovat efekt červených očí, kontrolovat jas a kontrast, upravovat vyvážení bílé a také snímky otáčet, převracet a rámovat, abyste dosáhli co nejlepší kompozice. Kromě nechtěných objektů můžete odstranit i datumové razítko, logo nebo vodoznak. U detailních fotografií můžete využít i filtr vyhlazení pokožky. Ať už jste čistě amatérský nebo pořizujete snímky pro web a sociální sítě, s tímto intuitivním programem budou vaše snímky křišťálově čisté a bez vad.

Licence pro Chip CZ   Plnou verzi programu Photo Editor Pro 8 v ceně 800 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade na vyšší verzi. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce července 2024.

Plná verze | On-line registrace | ČJ, AJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.softorbits.com

SoftOrbits Photo Editor dokáže provádět základní úpravy fotografií. Můžete provést mnoho akcí, které fotografii doostří, srovnají ji s horizontem nebo odstraní nežádoucí prvky.

Photo Editor zdokonaluje retušovací funkce chytrého výběru a maskování a ty vám umožní vybrat a odstranit nežádoucí objekty a snímek vyčistit bez vad a rušivých prvků.

Pomocí jednoduchých nástrojů můžete automaticky opravovat drobné nedokonalosti a korigovat efekt červených očí, kontrolovat jas a kontrast, upravovat vyvážení bílé a také snímky rámovat nebo vyhladit pokožku.

Pokud chcete své fotografie sdílet přes Internet, můžete je pomocí programu Photo Editor rychle upravit tak, aby měly správné rozlišení, ostrost a kompresi. Tento software vám pomůže zdokonalit vaše fotografie a sdílet je s přáteli. K dispozici je mnoho různých nástrojů, včetně korekce červených očí, jasu, kontrastu a sytosti. Pokud si s úpravami nejste jisti, software může provést vylepšení za vás kliknutím myši na automatické korekce.

Všechny plné verze na Chip DVD 07/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme