Přejít k hlavnímu obsahu

YouTube Song Downloader

Martin Kučera 16.05.2024
info ikonka
Zdroj: Chip

YouTube Song Downloader je snadno ovladatelný program, který vyhledá hudební videa na serveru YouTube, stáhne je do počítače a převede do formátu MP3. Plná verze - Chip 06/2024.

Pokud jste hudební fandové, mohl by se vám hodit program, kterým si snadno, rychle a zdarma připravíte hudební sbírku do svého mobilu.

Plnou verzi programu je možné pořídit on-line prostřednictvím nákupu digitálního Chipu za 115 korun. Díky tomu získáte přístup k On-line DVD, kde najdete informace k programu a registraci licence.

Existuje samozřejmě mnoho způsobů, jak stahovat videa z YouTube pro přehrávání bez připojení k internetu či dalšímu využití. V programu YouTube Song Downloader ale můžete velmi pohodlně vyhledávat nejen na YouTube, ale také ve službě Vevo, kde se nachází nejnovější hudební videoklipy. Kromě jednotlivých skladeb podporuje program i vyhledávání celých hudebních alb podle jména kapely či umělce. Samozřejmě můžete vyhledávat i podle klíčových slov. U každého videa se pak můžete rozhodnout, zda si stáhnete jen zvukovou stopu, nebo celý videoklip. V nastavení lze určit výstupní formáty zvuku až do kvality 320 kbps (MP3, M4A, Opus, OGG, či FLAC) a videa (MP4) a jejich kvalitu (rozlišení). Vyhledávat skladby, interprety nebo celá alba můžete přímo v programu nebo při klasickém procházení nabídky YouTube v internetovém prohlížeči. Pokud označíte a zkopírujete URL adresu do schránky, YouTube Downloader s ní okamžitě začne pracovat a nabídne dialogové okno pro stažení videa nebo hudby. Dokonce program podporuje i stahování celých playlistů, takže při přehrávání celých sbírek hudby vás neruší internetová reklama. Díky vestavěnému přehrávači médií můžete poslouchat své oblíbené skladby i bez připojení k internetu. Po prvním spuštění se na obrazovce objeví průvodce, pomocí kterého si naklikáte vaše posluchačské preference, určíte složku do které bude program stahovat hudbu a video a definujete preferované formáty a kvalitu hudby.

Plnou verzi programu YouTube Song Downloader v ceně 750 korun můžete po aktivaci používat bez funkčních a časových omezení, ovšem bez nároku na technickou podporu a upgrade. Licence je určena pro jeden nekomerční počítač a nesmí být dále distribuována nebo prodávána. Období provedení registrace, instalace a aktivace je zaručeno do konce června 2024.

Plná verze | On-line registrace | AJ, NJ | Windows 7-11 (32/64 bit)
www.abelssoft.com

Zadejte do vyhledávače YouTube Song Downloader název interpreta a ihned získáte seznam všech jeho skladeb na YouTube.

YouTube Song Downloader vyhledává i celá alba a zobrazuje top-ten nejstahovanějších songů.

Před začátkem stahování můžete zvolit preferované parametry hudby a videa.

Je stahování videí a hudby legální? Ano, stahování videí a hudby je zákonů legální. Podle zákona jsou povoleny vlastní kopie pro soukromé použití.

YouTube je nejpopulárnější on-line platforma pro videa, která obsahuje širokou škálu obsahu, včetně hudby, videoklipů, zpráv, krátkých filmů, filmových upoutávek, živých přenosů, vlogů a dalších. Někdy chcete svá oblíbená videa na YouTube sledovat off-line nebo na místě, kde nebudete mít rychlý přístup k internetu. Abelssoft YouTube Song Downloader je software pro stahování z YouTube, který vám pomůže zdarma stáhnout veškerou hudbu a videa z YouTube a uložit je jediným kliknutím. Tento software automaticky načítá verzi s nejlepší kvalitou každého stahovaného souboru a upravuje celkovou hlasitost skladeb. Další z jeho nejlepších funkcí je možnost vyhledat název alba nebo interpreta a načíst celé album jedním kliknutím.

Všechny plné verze na Chip DVD 06/2024.


Máte k článku připomínku? Napište nám

Sdílet článek

Mohlo by se vám líbit








Všechny nejnovější zprávy

doporučujeme